Ce trebuie să știi atunci când vrei să îți cumperi blugi

Ce trebuie să știi atunci când vrei să îți cumperi blugi !

Adevărul este că nu ne respectăm blugii suficient de mult. Îi luăm în derâdere și nu îi tratăm cu seriozitate. Până la urmă, jeanșii sunt cea mai versatilă piesă de îmbrăcăminte din dulap.

Data viitoare când vei merge să îți cumperi blugi, iată ce trebuie să știi :
  • Cunoaște-ți măsurile

Nu, nu cele de genul, la unii blugi port 36 și la unii 38, ci cele în cm. Măsoară-ți talia, șoldurile și lungimea piciorului. Astfel, vei putea cumpăra online, dar și offline fără să greșești.

  • Fii atentă la compoziție

Probabil nu te-ai uitat niciodată pe eticheta din interiorul blugilor, cea mică și albă pe care scrie compoziția. Există variante de blue jeans care conțin bumbac, elastan și poliester. În funcție de nevoile tale, alege blugii care ți se potrivesc mai bine și din punct de vedere al compoziției lor.

  • Atenție la blugii ¾ sau 7/8

Unei femei foarte înalte blugii 7/8  s-ar putea să fie, uneori ¾, iar unei persoane mignone dimensiunea ¾ să fie 7/8. De aceea e necesară și cunoașterea lungimii piciorului înainte de a proba sau cumpăra o pereche de blugi.

  • Nu ignora blugii care nu sunt stretch

În ultima vreme s-au purtat jeanșii skinny și blugii leggins. E ușor să ignorăm faptul că există blue jeans fără elastan sau poliester, așa că dacă vei proba jeanși clasici, mom jeans sau boyfriend jeans vei observa că ți se vor părea mai rigizi. Nu-i ignora, sunt jeanși care au rezistat proba timpului.

  • Nu presupune că dacă au o anumită mărime îți vor veni

Fiecare magazin are alt calapod și mărimea 40 dintr-un magazin nu va fi identică cu mărimea 40 din alt magazin. În afară de calapod, și croiala, stilul, compoziția, un lot cu defecte pot schimba felul în care se așază blugii. Probează și nu ai cum să greșești !

  • Gândește-te cum îi vei spăla

Producătorii de blue jeans ne avertizează că blugii nu ar trebui spălați așa de des. Dacă alegi să îți cumperi blugi rupți, gândește-te că aceștia se pot strica în mașina de spălat și vor trebui spălați de mână.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.


http://www.uttzi.ro/25-accesorii-femei

Despre noi

Prima comandă înregistrată pe uttzi.ro a fost în ianuarie 2017, dar avem o vastă experiență în domeniu activând offline înca din 14.06.2004

UttziStore dorește să fie un concept nou în România, care să satisfacă o gama foarte variată de gusturi, comercializând atât îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei cât și pentru bărbați. 

Oferim produse noi de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care avem clienți care au apelat cu incredere la acest concept cu o frecvență ridicată.

De-asemeni încercam să satisfacem o gama cat mai larga de clienti pe mai multe categorii de produse.

mai mult