Trucuri pentru a fi mai sexy

5 trucuri demonstrate științific, care te vor ajuta să arăți mai sexy ...

Sunt numeroase sfaturi care te învață cum să te îmbraci sexy, dar dacă nu ai încredere în ele, am ales unele demonstrate științific.
Poartă roșu! Deși negrul este o culoare foarte elegantă, este important să adaugi și o pată de culoare în garderoba ta. Un studiu din 2008 al cercetătorilor de la Universitatea Rochester a constatat că bărbații se gândesc la sex, atunci când văd o femeie îmbrăcată în roșu. Un alt studiu din 2010 a observat că situația este valabilă și invers. Așa că lasă pantalonii negri și clasică bluză în aceiași culoare și alege, pentru această toamnă, o rochie sau chiar o jachetă roșie. Vei vedea cum toate capetele se vor întoarce spre tine.
La fel de sexy ești considerată și când porți ruj roșu. Potrivit unui studiu din 2010 al cercetătorilor de la Universitatea Manchester, bărbații sunt mai atrași de femeile care portă ruj roșu. Dacă ești adepta unui machiaj natural, poți purta, din când în când, și un pic de ruj roșu.

Pune-ți formele în valoare

Numeroase cercetări au arătat că femeile cu talia mult mai subțire decât șoldurile sunt considerate mai atrăgătoare de bărbați. În opinia lor, o astfel de siluetă aparține femeilor sănătoase și fertile. Dacă nu ai un corp în formă de clepsidră, poți păcăli ochiul, purtând o curea în talie ori o rochie petrecută.

Folosește parfum

Câtă vreme nu este folosit în exces, parfumul chiar are o putere mare de seducție asupra bărbaților. Un studiu al Fundației de Cercetare și Tratament al Mirosului și Gustului a constatat că bărbații au fost cei mai atrași de aroma de lavandă, amestecată cu plăcintă de dovleac.

Poartă tocuri înalte

Balerinii sunt foarte comozi și la modă, dar dacă vrei să fii observată de bărbați, încearcă să porți tocuri. Un studiu al cercetătorilor de la Universitatea Portsmouth din Marea Britanie, efectuat în 2012, a arătat că femeile care purtau tocuri erau considerate mult mai atrăgătoare de sexul opus. Specialiștii au punctat faptul că, atunci când merg pe tocuri, doamnele debordează de feminitate.

Arată-ți brațele

Bărbații nu sunt atrași doar de picioare, sâni și posterior, ci și de brațe. Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Australia a arătat că femeile cu brațe mai lungi sunt considerate mai sexy de bărbați.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.


http://www.uttzi.ro/25-accesorii-femei

Despre noi

Prima comandă înregistrată pe uttzi.ro a fost în ianuarie 2017, dar avem o vastă experiență în domeniu activând offline înca din 14.06.2004

UttziStore dorește să fie un concept nou în România, care să satisfacă o gama foarte variată de gusturi, comercializând atât îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei cât și pentru bărbați. 

Oferim produse noi de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care avem clienți care au apelat cu incredere la acest concept cu o frecvență ridicată.

De-asemeni încercam să satisfacem o gama cat mai larga de clienti pe mai multe categorii de produse.

mai mult