TERMENI SI CONDITII

Produsele se pot returna in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Colete primite in a 15-a zi de la primire se vor refuza!

In vederea returnarii produselor trebuie respectati urmatorii pasi:

- Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
- Nu trebuie sa poarte urme de purtare; 
- Trebuie sa contina etichetele si documentele cu care au fost trimise; 
- Nu se accepta colete cu ramburs; 
- Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de catre dvs., in cazul in care nu se doreste altceva in schimb; 
- Este alegerea dvs. daca doriti banii inapoi sau un alt produs.
- Contravaloarea produselor va fi returnata in maxim 7 zile lucratoare, prin transfer bancar. 
- In cazul in care s-a beneficiat de transport gratuit la o comanda mai mare de 250 Lei, iar dupa returnare, valoarea produselor devine mai mica de 250 Lei, avantajul transportului gratuit se pierde, si se vor scadea din valoarea totala 15 Lei;


Garantia articolelor 

Magazinul Uttzi ofera o garantie de 14 zile calendaristice,conform legislatiei in vigoare. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.
uttzi.ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: uttzi.ro.

Pentru reclamatii si sugestii va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@uttzi.ro, sau in formularul rapid din sectiunea ''contact''.


Metoda de plata pe siteu-ul uttzi.ro este metoda RAMBURS, adica veti achita produsele la primirea acestora!

 


Protectia datelor personale:

   Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC UTTZI SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate si livrarii acestora catre dvoastra. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

 

  Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

 

  uttzi.ro poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

 

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

 

• facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră;
• livrării acestora;

 

  Conform legii, dar si din respect fata de clienti, certificam faptul ca nu vom transmite datele tale personale catre nicio alta institutie sau persoana. Singura exceptie de la aceasta regula o constituie autoritatile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzactie comerciala facuta online.

 

   Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

   Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul SC UTTZI SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecatorească din raza teritorial-administrativă unde se găsește sediul SC UTTZI SRL.

 

  uttzi.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@uttzi.ro. De asemenea, ar trebui sa stii ca este dreptul tau sa modifici sau sa stergi orice informatii din baza noastra de date, printr-un simplu e-mail la aceeasi adresa de e-mail.

 

  Serverele pe care site-ul este găzduit sunt protejate de acces fizic și la distanta limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punctul de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate.

 


Drepturile de autor (Copyright) 

Intregul continut al site-ului uttzi.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magazinului uttzi.ro sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul uttzi.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@uttzi.ro


http://www.uttzi.ro/25-accesorii-femei

Despre noi

Prima comandă înregistrată pe uttzi.ro a fost în ianuarie 2017, dar avem o vastă experiență în domeniu activând offline înca din 14.06.2004

UttziStore dorește să fie un concept nou în România, care să satisfacă o gama foarte variată de gusturi, comercializând atât îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei cât și pentru bărbați. 

Oferim produse noi de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care avem clienți care au apelat cu incredere la acest concept cu o frecvență ridicată.

De-asemeni încercam să satisfacem o gama cat mai larga de clienti pe mai multe categorii de produse.

mai mult