Returnare

Politica de returnare:

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului daca, din orice motiv, produsul nu este primit in stare perfecta sau nu corespunde masura aleasa. Ne contactati telefonic sau pe e-mail pentru a returna articolul iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care nici perechea/perechile trimise la schimb nu vi se portivesc si doriti sa schimbati din nou, in acest caz, plata transportului de 18 lei va fi suportata de dumneavoastra.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati articolul, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. 

Restituirea banilor se face in baza unui cont bancar ,iar taxa de transport privind returnarea produsului va fi suportata de dumneavoastra. Puteti solicita sa ridicam noi coletul contra sumei de 18 lei. 

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora cutia produsului.

2. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat,iar noi vom lua legatura cu firma de curierat si ii vom indruma in a va ridica coletul. In situatia in care ati ales ca metoda de livrare Prioripost, va trebui sa expediati coletul catre noi la adresa Calea Bucuresti, Urziceni, jud.Ialomita, destinatar SC UTTZI SRL, urmand a achita o taxa de aproximativ 3-5 lei.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZATOR (INTR-UN MOD IN CARE SA NU FIE AFECTATA CUTIA PRODUSULUI ) SAU INCALTAMINTEA SI IMBRACAMINTEA AU URME DE PURTARE !

Aveti posibilitatea de retur in termen de 14 zile de la achizitionarea produsului.

Produsele au 30 de zile garantie.


http://www.uttzi.ro/25-accesorii-femei

Despre noi

Prima comandă înregistrată pe uttzi.ro a fost în ianuarie 2017, dar avem o vastă experiență în domeniu activând offline înca din 14.06.2004

UttziStore dorește să fie un concept nou în România, care să satisfacă o gama foarte variată de gusturi, comercializând atât îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei cât și pentru bărbați. 

Oferim produse noi de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care avem clienți care au apelat cu incredere la acest concept cu o frecvență ridicată.

De-asemeni încercam să satisfacem o gama cat mai larga de clienti pe mai multe categorii de produse.

mai mult