Expedieri și Plăți.

Expedierea pachetului dumneavoastră :

Produsele UTTZI.RO se livreaza ORIUNDE in Romania prin partenerii nostrii de incredere UrgentCargus, Nemoexpress, FanCourier si PrioriPost.

Transportul este GRATUIT pentru comenzile ce au o valoare mai mare de 950 de lei.

Pentru comenzile mai mici de 950 lei transportul este de 17.00 lei / primul kg si 1 leu pentru fiecare kg in plus, de asemenea se vor plati km suplimentari in cazul in care nu sunteti in zona de acoperire a curierilor ( cost 1 leu / Km ).

Despre livrarea prin Curier:

Se face in 24-48 de ore, fiind livrata de luni pana sambata intre orele 09:00 si 19:00 in functie de disponibilitatea ta cat si a curierului.

- După trei încercări nereuşite ale curierului de a livra la adresa specificată în comandă, produsul va fi trimis retur la noi.

- Adresa indicată în comandă nu trebuie sa fie identică cu cea din buletin/cartea de identitate insa trebuie sa existe intotdeauna la destinatie o persoana care sa ridice/plateasca rambursul coletului (dupa caz).


Te rugam să verifici datele de contact înainte de finalizarea comenzii si sa notezi in campul de ''COMENTARII'' din comanda intervalul orar in care poti primi pachetul la adresa de corespondenta, curierul se va conforma.

Adresa de livrare sau numărul de telefon incorect introduse în comandă, pot întârzia livrarea produselor.

Iti reamintim conditiile de returnare, in cazul in care ai nevoie de o alta marime la una dintre piese, cazul cel mai des intalnit.

Pentru mai multe detalii, te asteptăm cu drag să ne contactezi la adresa de e-mail: contact@uttzi.ro sau la telefon: 0733 155 446

Despre Plată :

Metoda de plata pe siteu-ul uttzi.ro este momentan, metoda RAMBURS, adica veti achita produsele la primirea acestora !

Despre Procesarea Comenzilor :

 Comenzile plasate pana la ora 16:00 vor fi procesate in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa aceasta ora vor fi procesate a doua zi lucratoare. Dupa procesarea comenzii, durata de livrare este de 24-48 ore.

În cazul în care clienţii optează pentru ore sau zile preferenţiale aceştia sunt rugaţi să menţioneze la rubrica "Comentarii" înaintea finalizării comenzii. Respectarea cerinţelor suplimentare se va face în funcţie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs nu mai există pe stoc ne rezervăm dreptul de a nu onora comanda.

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis


http://www.uttzi.ro/25-accesorii-femei

Despre noi

Prima comandă înregistrată pe uttzi.ro a fost în ianuarie 2017, dar avem o vastă experiență în domeniu activând offline înca din 14.06.2004

UttziStore dorește să fie un concept nou în România, care să satisfacă o gama foarte variată de gusturi, comercializând atât îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei cât și pentru bărbați. 

Oferim produse noi de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care avem clienți care au apelat cu incredere la acest concept cu o frecvență ridicată.

De-asemeni încercam să satisfacem o gama cat mai larga de clienti pe mai multe categorii de produse.

mai mult